وزیر خارجه: پاپ فرانسیس، صلح و وحدت را در میان ملت‌ها و مذاهب ترویج کرد پوتین معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه را امضا کرد توضیحات وزارت امور خارجه چین به سفر عراقچی به پکن پیام تسلیت مسعود پزشکیان در پی درگذشت پاپ فرانسیس (۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) مذاکرات ایران و آمریکا؛ امید و چالش‌ها سرلشکر باقری: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پناهگاه مستحکم مردم است بیوگرافی پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان پاپ جدید چگونه تعیین می‌شود؟ + جزئیات ابلاغ ۴ قانون به رئیس‌جمهور، توسط رئیس مجلس شورای اسلامی توضیحات وزیر کشور درباره تدوین مجوز‌های بی‌نام سرمایه‌گذاری در استان‌ها مخالفان نتانیاهو مقابل دادگاه او در تل‌آویو تجمع کردند (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) پاپ فرانسیس درگذشت (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم حضور مردم در واتیکان عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: تعطیلی پنجشنبه‌ها قطعی شده است بقایی در نشست خبری: استناد به مسائلی همچون مکانیزم ماشه سازنده نیست | قرار نیست جزئیات مذاکرات در رسانه‌ها بحث شود انصارالله یمن شرکت‌های نفت آمریکایی را تحریم کرد برگزاری جلسه نظارتی مجلس با حضور معاون اول رئیس‌جمهور یک مقام سابق پنتاگون: آشوب در وزارت دفاع آمریکا احتمالاً به برکناری وزیر بینجامد رئیس قوه قضائیه عازم چین شد | اژه‌ای در اجلاس شانگهای (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ از روسیه و اوکراین خواست صلح کنند و پس از آن پول دربیاورند سازمان بازرسی درباره ابطال مجوز‌های خودکار، ۳۵ هشدار صادر کرد برنامه تربیت ۵۰۰ مدیر کارآمد دستگاه های اجرایی کشور آغاز شد قطع برق تمام مراکز دولتی| پروژه عظیم نصب پنل‌های خورشیدی در ادارات دولت ترامپ برای لغو تحریم‌های سوریه شرط گذاشت عراقچی: روابط ایران و روسیه هیچ‌گاه این‌قدر به هم نزدیک نبوده است| اسرائیل هیچ وقت قادر به حمله به ایران نیست پاپ خواستار آتش‌بس فوری در غزه شد رژیم صهیونیستی جنوب لبنان را بمباران کرد (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) گردان‌های قسام خودروی نظامی اشغالگران در شمال نوار غزه را هدف قرار دادند (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) علی طیب‌نیا وزارت اقتصاد را نپذیرفت
سرخط خبرها

اسکندر مومنی: مردم برای عبور از شرایط جوی همکاری کنند | صدور هشدار نارنجی و قرمز هواشناسی برای تمامی استان‌ها (۳ اسفند ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۷۸۲۵
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۷
اسکندر مومنی: مردم برای عبور از شرایط جوی همکاری کنند | صدور هشدار نارنجی و قرمز هواشناسی برای تمامی استان‌ها (۳ اسفند ۱۴۰۳)
وزیر کشور از مردم خواست برای عبور از شرایط خاص جوی پیش رو همکاری لازم را داشته باشند و توصیه‌ها را جدی بگیرند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اسکندر مومنی امروز جمعه (سوم اسفندماه) در جلسه اضطراری ستاد مدیریت بحران وزارت کشور در پی هشدار قرمز وضعیت هواشناسی اظهار داشت: هشدار نارنجی و قرمز به تمام دستگاه‌های استانی داده شده است و باید همه دستگاه‌ها با تشکیل ستاد بحران آمادگی لازم را برای شرایط پیش رو داشته باشند و به صورت مستمر مصوبات را اجرایی کنند.

وی ادامه داد: بر اساس گزارش ارائه شده شرایط جوی هفته آینده کشور نسبت به هفته جاری سردتر است و حجم بارش‌ها افزایش خواهد یافت که همراه با باد و کولاک است.

وزیر کشور با تاکید بر بازدید استانداران، فرمانداران، شهرداران و سایر دستگاه‌های مسئول از مناطق سیل خیز گفت: باید همه دستگاه‌ها از جمله راهداری، اورژانس، هلال احمر، بسیج، نیرو‌های امدادی از آمادگی لازم به ویژه برای اسکان اضطرای به مردم که در این شرایط دچار مشکل می‌شوند، برخوردار باشند.

مومنی اضافه کرد: باید اطلاع رسانی دقیق از سوی رسانه ملی در جهت شرایط پیش رو همچنین پویش کاهش دما از سوی مردم با اطلاع رسانی همه دستگاه‌ها برای مدیریت مصرف در دستور کار باشد تا همه دستگاه‌ها در کنار انجام وظایف نسبت به کاهش مصرف و صرفه جویی، اقدامات لازم را انجام دهند.

وزیر کشور از مردم خواست همچنان نسبت به مدیریت مصرف انرژی و خاموش کردن وسایل گازسوز در اتاق‌های که بدون استفاده است، همکاری لازم را برای عبور از شرایط ویژه جوی پیش رو انجام دهند.

وی اضافه کرد: در سفر‌های برون مرزی، مردم تلاش کنند سفر‌های غیرضروری را به صفر برسانند و قطعا با همدلی و همفکری از این شرایط خاص عبور خواهیم کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->